Cruise Noorse Fjorden

Cruise Noorse Fjorden

Noorwegen

1275 Boek nu!

Nog steeds onze favoriete cruisebestemming: de Noorse Fjorden. Geniet aan boord van de MSC Orchestra van alle luxe en laat u overweldigen door de prachtige natuur.

Zondag 17 juni: We vertrekken om 5u in Sleidinge en rijden naar Warnemunde waar we inschepen op de MSC Orchestra.

Maandag 18 juni: We genieten van de luxe en animatie op het schip tijdens onze dag op zee.

Dinsdag 19 juni: De regio Stavanger staat bekend om vele mooie attracties, waaronder de Lysefjord, het strand van Sola en uiteraard de wereldberoemde rotsformatie Preikestolen (De Preekstoel). Het plateau van Preikestolen ligt 604 meter boven de zeespiegel, en is de meest bezochte natuurattractie in het graafschap Rogaland. Dit is het meest adembenemende uitzichtsplatform ter wereld.

Woensdag 20 juni: We bezoeken de 2de grootste stad van Noorwegen: Bergen. Daarvan ligt het middeleeuwse bestuurs- en handelscentrum en de kern van Bergen aan de baai Vagen en staat nu op de UNESCO-Werelderfgoedlijst. Er zijn diverse musea in Bergen zoals Troldhaugen, het voormalige huis van Edvard Grieg. De stad heeft ook een aquarium.

Donderdag 21 juni: Hellesylt is een prachtig ferryhavenstadje aan de schitterende fjord van Geiranger en UNESCO-werelderfgoed in het westen van Noorwegen. Op dit punt in uw cruisevakantie krijgen passagiers de kans om een van de meest spectaculaire berglandschappen van Noorwegen te aanschouwen. Hou uw fototoestel dus bij de hand! Hier is de natuur heer en meester. Natuurliefhebbers en dierenvrienden zullen dus in hun nopjes zijn! Rij via kronkelende wegen naar panoramische locaties die een adembenemend uitzicht op bergen, gletsjers en kristalheldere meren bieden.

Vrijdag 22 juni: We genieten van de luxe en animatie op het schip tijdens onze dag op zee.

Zaterdag 23 juni: We komen ’s morgens aan in Kopenhagen. De hoofdstad van Denemarken is vooral bekend omwille van het standbeeld van de kleine zeemeermin maar biedt zoveel meer. Het is heerlijk kuieren langs de oevers Nyhavn en het relatief kleine centrum van Kopenhagen is makkelijk te voet te verkennen. Wie wil kan ook het pretpakt Tivoli of ‘vrijstad’ Christiania bezoeken.

Zondag 24 juni: We schepen uit in Warnemunde omstreeks 8u en vatten de terugreis aan. Thuiskomst voorzien omstreeks 19u.

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen