Busreizen

Busreizen

Meerdaagse busreizen in binnen- en buitenland.

 • Papenburg 2019

  Rondreis Nederland en Duitsland

  Een prachtige rondreis van 3 dagen door Nederland en Duitsland. Laat u overweldigen door de enorme Meyer scheepswerf en verleiden door het pittoreske Bourtange. Op zondag  rijden we door de Beemster en lunchen we aan het IJselmeer. Afsluiten doen we met een bezoek aan het prachtige Amsterdam.

  Meer info
 • Auvergne - Issoire

  Frankrijk

  De Auvergne is een streek die zich kenmerkt door zijn vele vulkanen met als bekendste de Puy de Dôme. Deze streek met indrukwekkende natuur en sfeervolle steden is zeker meer dan de moeite om per autocar te ontdekken.

  Meer info
 • Normandië 2019

  Noord - Frankrijk

  Normandië is dé streek om een flinke wandeling te maken in een gezonde zeebries of één van de talrijke kleine dorpjes te bezoeken. Ook de steden langs de kust bieden ruim de mogelijkheid tot genieten en ontspannen. Uiteraard kunnen we niet voorbijgaan aan de vele plaatsen en monumenten waar tijdens de oorlogen zware strijd is geleverd. Laat ons ook de gastronomische kwaliteiten van deze streek niet uit het oog verliezen.

  Meer info
 • Praag en Dresden 2019

  Rondreis door Oost-Duitsland en Tsjechië

  Praag, de gouden stad aan de Moldau, Wordt beschouwt als één van de mooiste steden van Europa. Als tweede hoogtepunt bezoeken we Dresden en laten ons verwonderen door de prachtige historische monumenten.
  Het Firenze aan de Elbe, werd getroffen door één van de zwaarste bombardementen tijdens WO II. De grondige heropbouw en restauraties werden in 2005 voltooid met de opening van de Frauenkirche. We bezoeken de stad en laten ons verwonderen door de prachtige historische monumenten. We sluiten deze reis af met een ontspannende stop langs de Rijn.

  Meer info
 • Arzl in Pitztal

  Oostenrijk

  In het Pitztal kan u genieten van een bergvakantie in de zomer, midden de natuur en in de zuivere berglucht, omgeven door de besneeuwde toppen van de Tiroler Alpen. Prachtige vergezichten, klaterende bergbeekjes, groene almen, geurige naaldbossen en boven de boomgrens, ruige rotsformaties en het eeuwige ijs. 

  Meer info
 • Bohemische Woud

  Tsjechië

  Tijdens deze reis verblijf je in een klasse kasteelhotel. Onze gidsen zijn Tsjechisch & Nederlands
  sprekend en ze bouwen een brug tussen onze cultuur en de Tsjechische cultuur. Met een unieke kennis
  van de regio nemen we u mee naar de beste restaurants van de omgeving en we laten u
  kennismaken met traditionele streekproducten. In het kasteel restaurant wordt u dagelijks
  verwend en we nemen ook voldoende tijd om te relaxen in het wellnesscentrum.

  Meer info