Champagne weekend 2021

Champagne weekend 2021

Genieten met bubbels

275 Boek nu!

We trekken 2 dagen door de bekende Champagne-streek om te genieten en te proeven van al het lekkers die deze streek te bieden heeft.

Zaterdag 12 juni

We vertrekken om 7u richting Reims. Bij aankomst is er tijd voor een vrij bezoek aan het centrum en de prachtige kathedraal. Na het middagmaal in Reims bezoeken we de beroemde kelders van Champagne Taittinger. Na de champagne geproefd te hebben rijden we verder naar Epernay voor een vrij bezoek. Nadien rijden we door naar ons hotel en genieten we in het hotel van een  avondmaal.

Zondag 13 juni

Na het ontbijt in ons hotel rijden we Hautvilles voor een bezoek aan het Champagnehuis JM Gobillard et Fils. Vertrekkend vanuit hun proefkelder maken we een wandeling doorheen de wijngaard. We krijgen er een vakkundige uitleg tijdens de uitgebreide degustatie. Nadien is er tijd voor een vrije lunch. Als afsluiter maken we een stadswandeling in Hautvilles. Door de ligging van het dorp kunnen we profiteren van de adembenemende uitzichten over de hele Marne-vallei. Nadien rijden we door naar huis. Thuiskomst voorzien omstreeks 20u in Sleidinge.

Programma onder voorbehoud van verdere coronamaatregelen.

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen