Gardameer

Gardameer

Relaxen in Desenzano aan de oevers van het Gardameer.

900 Boek nu!

Deze zomer nemen we het grootse meer van Italië als uitvalsbasis voor onze reis: het Gardameer. We logeren er in het typische dorpje Garda.

Maandag 18 juli : We vertrekken om 6u vanuit Sleidinge en rijden tot in Colmar voor avondmaal en overnachting in ons hotel.

Dinsdag 17 juli: Na het ontbijt rijden we via de Fernpass naar Italië. We rijden door het prachtige berglandschap via Bolzano, de hoofdstad van Zuid-Tirol naar ons hotel. ’s Middags heeft u alle tijd voor een vrij middagmaal alsook om een ontspannen wandeling te maken langs de oevers van het Gardameer. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Woensdag 19 juli: Na het ontbijtbuffet varen we naar het stadje Garda voor een wandeling op de meer promenade en bezoek aan het stadje. We rijden verder via de oostelijke oever die bekendstaat als wijngebied naar Sirmione dat bekendstaat om zijn burcht en kuuroord. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Donderdag 20 juli: Na het ontbijtbuffet genieten we van een vrije voormiddag aan het meer. Na het middagmaal in ons hotel bezoeken we onder leiding van een ervaren Nederlandstalige gids Verona. De stad is vooral bekend wegens Romeo en Julia maar het zijn toch vooral de prachtige San Zeno Basiliek en de imposante arena die in Verona een ongelooflijke indruk achterlaten. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Vrijdag 21 juli: We genieten van een vrije dag aan het Gardameer.

Zaterdag 22 juli: Na het ontbijt maken we met de autocar een rondrit langs het indrukwekkende Gardameer en de pittoreske dorpjes tot in Torbole aan de noordkant van het meer. Avondmaal en overnachting in het hotel.

Zondag 23 juli  : We genieten van een vrije dag aan het Gardameer.

Maandag 24 juli: Na het ontbijt vangen we onze terugreis aan. Avondmaal en overnachting in Breitenwang.

Dinsdag 25 juli: We rijden met de nodige tussenstops naar Sleidinge. Thuiskomst voorzien omstreeks 22u.

 

Programma onder voorbehoud van verdere coronamaatregelen.

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen