Kerstreis 2021

Kerstreis 2021

Nederland

480 Boek nu!

Dit jaar hebben we Overijsel gekozen als bestemming voor onze kerstreis. 

Woensdag 22 december
We rijden vanuit Sleidinge naar de kerstmarkt van Oberhausen. De kerstmarkt in Oberhausen situeert zich in en om het gigantische winkelcentrum CentrO. Buiten kan u genieten van een traditionele kerstmarkt met bijhorende animatie, in het centrum kan u naar hartenlust shoppen. 's avonds betrekken we onze mooie kamers in het Van der Valk hotel in Hengelo.

Donderdag 23 december
Na het ontbijtbuffet vertrekken we voor een rondreis langs het Ijselmeer. 's Middags hebben we een vrije lunch en zetten we onze rit verder.

Vrijdag 24 december
Na het ontbijtbuffet vertrekken we naar de markt in Zwolle. De marktlieden stallen hun waar voor je uit in hartje Zwolle. De markt is ruim opgezet, het aanbod is divers en verdeeld over verschillende marktkramen. Nadien rijden we door naar Giethoorn en gaan we om 12u30 aan boord van de rondvaartboot. We genieten er van een gegidste boottocht in Giethoorn dit in combinatie met een royale koffietafel aan boord. Dit ‘Venetië van Holland’ kenmerkt zich door de vele kavelsloten waar de zogenaamde punters worden gebruikt voor algemeen transport. De kavels worden door vele kleine brugjes met elkaar verbonden. Na de boottocht heeft de groep vrije tijd om de kleine straatjes van dicht te bezichtigingen of wel te genieten van een terrasje.

's Avonds genieten we van een uitgebreid kerstmaal en vieren kerst in stijl in ons Van der Valk hotel.

Zaterdag 25 december
Na het ontbijtbuffet laden we de valiezen in de bus en beginnen we aan onze terugreis. We rijden via de Deltawerken naar huis met middagmaal op de Grevelingendam.

 

Programma onder voorbehoud van verdere coronamaatregelen.

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen