Kerstreis Friesland

Kerstreis Friesland

Nederland

425 Boek nu!

Dit jaar hebben we Friesland gekozen als bestemming voor onze kerstreis. Het Hoge Noorden van Nederland biedt als regio alles om er een onvergetelijke reis van te maken

Zondag 22 december
We rijden vanuit Sleidinge naar de kerstmarkt van Oberhausen. De kerstmarkt in Oberhausen situeert zich in en om het gigantische winkelcentrum CentrO. Buiten kan u genieten van een traditionele kerstmarkt met bijhorende animatie, in het centrum kan u naar hartenlust shoppen. 's avonds betrekken we onze mooie kamers in het Van der Valk hotel in Sneek.

Maandag 23 december
Na het ontbijtbuffet met live-cooking vertrekken we voor een rondreis door Friesland met een bezoek aan de Mummykelder. 's middag hebben we een vrije lunch in de Orchideënhoeve en maken we kennis met de pracht van de vele variëteiten van deze bloem.

Dinsdag 24 december
We maken kennis met Sneek onder leiding van een plaatselijke gids die ons in geuren en kleuren vertelt over dit mooi stadje. We maken met de bus ook een rondrit langs de stadjes van de elfstedentocht. 's avonds genieten we van een uitgebreid kerstmaal en vieren kerst in stijl in ons Van der Valk hotel.

Woensdag 25 december
Na het ontbijtbuffet laden we de valiezen in de bus en beginnen we aan onze terugreis. We rijden via de Deltawerken naar huis met middagmaal op de Grevelingendam.

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen