Weekend Brugge 2021

Weekend Brugge 2021

335 Boek nu!

Genieten van een weekend in de Middeleeuws,mysterieus en Bourgondische wereldstad; de Brugse binnenstad imponeert met haar cultuurhistorisch patrimonium en is sinds 2000 erkend als werelderfgoed.

Zaterdag 17 april 2021

We starten ons weekend met een stadswandeling doorheen Brugge. Tijdens deze wandeling neemt een Brugse stadsgids je mee voor een boeiende tocht. Je ontdekt niet alleen de vele prachtige historische gebouwen en sites, maar ook de verborgen parels en geheime plekjes. Een echt unieke beleving!

Na de stadswandeling nemen is er tijd voor een vrije middaglunch.

In de namiddag nemen we jullie mee in de wereld van de chocolade. We bezoeken er het chocolademuseum en we krijgen hierbij ook een demonstratie te zien hoe pralines worden gemaakt. Uiteraard horen hier ook proevertjes bij! Als afsluiter krijgen we nog een kleine verrassing mee naar huis.

Zondag 18 april 2021

We checken uit  en genieten van een vrije voormiddag in Brugge.
Rond 11u neemt de gids ons mee de binnenstad in en laat hij ons proeven bij de diverse speciaalzaakjes om er de lokale smaak te pakken te krijgen van chocolade, kaas, charcuterie, …
Als de zon het hoogst staat gaan we op restaurant om te lunchen.
Na het middagmaal nemen we u mee op een tijdreis naar de Brugse Middeleeuwen. U beleeft een wonderlijk liefdesverhaal terwijl u wandelt door zeven historische themakamers met decor, film en speciale effecten. Met een audioguide hoort u alles over de Gouden Eeuw van Brugge en waant u zich even terug in de tijd van Jan van Eyck. We proeven ook even van de virtual reality waarbij we onze handen kunnen zien én gebruiken.
Nadien vertrekken we terug naar huis.

Programma onder voorbehoud van verdere coronamaatregelen.

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen