Cruise Noorse Fjorden 2019

Cruise Noorse Fjorden 2019

Noorwegen

1295 Boek nu!

Nog steeds onze favoriete cruisebestemming: de Noorse Fjorden. Geniet aan boord van de MSC Poesia van alle luxe en laat u overweldigen door de prachtige natuur.

Zondag 9 juni: We vertrekken om 5u in Sleidinge en rijden naar Warnemunde waar we inschepen op de MSC Poesia.

Maandag 10 juni: We genieten van de luxe en animatie op het schip tijdens onze dag op zee.

Dinsdag 11  juni: We bezoeken de 2de grootste stad van Noorwegen: Bergen. Daarvan ligt het middeleeuwse bestuurs- en handelscentrum en de kern van Bergen aan de baai Vagen en staat nu op de UNESCO-Werelderfgoedlijst. Er zijn diverse musea in Bergen zoals Troldhaugen, het voormalige huis van Edvard Grieg. De stad heeft ook een aquarium.

Woensdag 12 juni: Flåm is het diepste punt van de beroemde streek Sognefjord en de perfecte uitvalsbasis voor een verkenning van haar verbluffende landschap. Of u het meest adembenemende uitzicht in Noorwegen (Stalheim) bewondert, de indrukwekkende watervallen van de streek aanschouwt of door de mooie oude dorpen kuiert. Deze unieke bestemming op uw Noorse MSC cruisevakantie zult u nooit vergeten!

Donderdag 13 juni: Hellesylt is een prachtig ferryhavenstadje aan de schitterende fjord van Geiranger en UNESCO-werelderfgoed in het westen van Noorwegen. Op dit punt in uw cruisevakantie krijgen passagiers de kans om een van de meest spectaculaire berglandschappen van Noorwegen te aanschouwen. Hou uw fototoestel dus bij de hand! Hier is de natuur heer en meester. Natuurliefhebbers en dierenvrienden zullen dus in hun nopjes zijn! Rij via kronkelende wegen naar panoramische locaties die een adembenemend uitzicht op bergen, gletsjers en kristalheldere meren bieden.

Vrijdag 14 juni: We genieten van de luxe en animatie op het schip tijdens onze dag op zee.

Zaterdag 15 juni: We komen ’s morgens aan in Kopenhagen. De hoofdstad van Denemarken is vooral bekend omwille van het standbeeld van de kleine zeemeermin maar biedt zoveel meer. Het is heerlijk kuieren langs de oevers van Nyhavn en het relatief kleine centrum van Kopenhagen is makkelijk te voet te verkennen. Wie wil kan ook het pretpakt Tivoli of ‘vrijstad’ Christiania bezoeken.

Zondag 16 juni: We schepen uit in Warnemunde omstreeks 8u en vatten de terugreis aan. Thuiskomst voorzien omstreeks 19u.

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen