Cruise Noorse Fjorden

Cruise Noorse Fjorden

Noorwegen

1575 Boek nu!

De Noorse Fjorden zijn nog steeds één van de populairste cruisebestemmingen. Beleef de natuurpracht vanop het water en geniet aan boord van de Meravilgia van alle luxe die een modern schip te bieden heeft.

Zaterdag 6 juni: We vertrekken ’s morgens vanuit Sleidinge naar Kiel alwaar we inschepen op de MSC Meravilglia. Één van de nieuwste schepen uit de vloot van MSC.

Zondag 7 juni: De hoofdstad van Denemarken is vooral bekend omwille van het standbeeld van de kleine zeemeermin maar biedt zoveel meer. Het is heerlijk kuieren langs de oevers Nyhavn en het relatief kleine centrum van Kopenhagen is makkelijk te voet te verkennen. Wie wil kan ook het pretpakt Tivoli of ‘vrijstad’ Christiania bezoeken.

Maandag 8 juni op zee

Dinsdag 9 juni: Hellesylt is een prachtig ferryhavenstadje aan de schitterende fjord van Geiranger en UNESCO-werelderfgoed in het westen van Noorwegen. Op dit punt in uw MSC Noord-Europa cruisevakantie krijgen passagiers de kans om een van de meest spectaculaire berglandschappen van Noorwegen te aanschouwen. Hou uw fototoestel dus bij de hand! Hier is de natuur heer en meester. Natuurliefhebbers en dierenvrienden zullen dus in hun nopjes zijn! Rij via kronkelende wegen naar panoramische locaties die een adembenemend uitzicht op bergen, gletsjers en kristalheldere meren bieden. Proef authentieke producten zoals kaas en gerookte ham in de idyllische bergboerderijtjes die knus tussen prachtige Noorse wouden en fjorden liggen.

Woensdag 10 juni: Het vissersstadje Ålesund ligt idyllisch aan de kust, met een heuse ‘berg’ ernaast. Die je een fraaie blik op de stad geeft. Het wordt weleens het Venetië van Noorwegen genoemd, door de kanalen in het centrum. De houten huizen in het stadshart geven het een karakteristieke sfeer.

Donderdag 11 juni: Flåm is het diepste punt van de beroemde streek Sognefjord en de perfecte uitvalsbasis voor een verkenning van haar verbluffende landschap. Of u het meest adembenemende uitzicht in Noorwegen (Stalheim) bewondert, de indrukwekkende watervallen van de streek aanschouwt of door de mooie oude dorpen kuiert. Deze unieke bestemming op uw Noorse MSC cruisevakantie zult u nooit vergeten!

Vrijdag 12 juni: op zee

Zaterdag 13 juni: Aankomst in Kiel. Terugreis met de autocar.

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen