Dagtrips

Dagtrips

Complete dagreizen per autocar

 • Parijs 2018

  Kerstshopping

  We rijden naar Parijs met onderweg een korte tussenstop langs de autosnelweg. In deze periode doet Parijs zijn naam van lichtstad alle eer aan: u zal versteld staan van de schitterende kerstversieringen. U kan er vrij shoppen in de talloze winkels en boutiques op de Champs Elysee. Thuiskomst voorzien omstreeks 23u30.

  Meer info
 • Londen 2018

  Kerstshopping

  Kerstshopping op z'n best! Londen is de stad van klassiekers: monumenten als Buckingham Palace en the Tower Brigde, shoppen in Harrods, Carnaby of New Bond Street en wereldbefaamde musea als  de National Gallery en Tate Modern. Wat uw interesses ook zijn, Londen zal u op korte tijd verwonderen en verbazen.

  Meer info
 • Keulen 2018

  Kerstmarkt

  De kerstmarkt in Keulen is groots. Op veel pleinen en in de straatjes eromheen in wat te beleven. Het is het decor dat de kerstmarkt van Keulen zo bijzonder maakt. Een plein vol leuke kraampjes en mooie kerstverlichting met op de achtergrond de grootste en meest imposante Dom van Duitsland. Dat moet je echt zien en beleven. 

  Meer info
 • Oudenaarde

  Dagreis Oudenaarde

  We beginnen onze dag met een bezoek aan een ambachtelijke likeurstokerij waar onder andere heerlijke Advokaat en artisanale pralines worden gemaakt. Na het middagmaal brengen we een bezoek aan brouwerij Roman die werd opgericht in 1545. We krijgen een rondleiding in de brouwerij en ontvangen er een welkomstpakket. Uiteraard mag een degustatie niet ontbreken.
   Wie Oudenaarde zegt kan niet om de koers heen. We sluiten daarom de dag af met een bezoek aan het wielercentrum Ronde van Vlaanderen.

  Meer info
 • Batavia en Urk

  Nederland

  We rijden met een korte tussenstop naar Batavialand. Dit is een grootoutlet shopping center aan de rand van het Ijselmeer ter hoogte van Lelystad. Wie zin heeft kan hier een dagje shoppen en/of een bezoek brengen aan het maritiem museum en de fantastische replica van het VOC schip. De bus rijdt verder naar Urk. Daar brengen we een bezoek aan het stadje en de beroemde palingveiling.

  Meer info
 • Beringen

  Limburgse mijnen en omgeving

  In Beringen bezoeken we wat ooit één van de economische pijlers van ons land was: de mijnbouw. Onder leiding van een gids krijgen we een boeiende uitleg over het leven in en rond de mijn. Na het middagmaal krijgen we een rondleiding in de plaatselijke moskee en bezoeken we een bessenkwekerij.

  Meer info