Dagtrips

Dagtrips

Complete dagreizen per autocar

 • Kerstshopping Parijs 2023

  Frankrijk

  In deze periode doet Parijs zijn naam van lichtstad alle eer aan: u zal versteld staan van de schitterende kerstversieringen. U kan er vrij shoppen in de talloze winkels en boutiques op de Champs Elysee of op Boulevard Hausmann in Galleries La Fayette of Printemps. Thuiskomst voorzien omstreeks 23u30.

  Onder voorbehoud van verdere coronamaatregelen.

  Meer info
 • Kerstmarkt Valkenburg

  Nederland

  Heb je ooit al een kerstmarkt bezocht die ondergronds ligt? De kans is klein, maar in Valkenburg vind je er meteen drie.
  De Gemeentegrot, de Fluweelengrot en de Mergelrijk worden iedere kerst omgetoverd tot de meest magische plek van Valkenburg. Deze gangen werden lang geleden uitgehold door ijverige werkers die met de ontgonnen zandsteen enkele meters boven de grotten prachtige dorpen en steden bouwden.
  Na vele jaren van intensieve arbeid ontstonden uiteindelijk kilometerslange grotten. Tijdens Kerstmis zijn deze ondergrondse doolhoven het decor voor de mooiste kerstmarkten van Nederland (en volgens mij van de hele wereld).
  Het leuke aan deze ondergrondse markten is dat je geen rekening meer moet houden met slecht weer. 

  Meer info
 • Kerstmarkt Bonn

  Duitsland

  Deze kerstmarkt vindt plaats op en rondom de Münsterplatz, Bottlerplatz en de Friedenplatz, deze pleinen worden verbonden door de voetgangerszones. Hierdoor is het toch een groot, gezellig geheel.

  Zoete lekkernijen en lekkere glühwein maken zo’n evenement helemaal af. Als je hier allemaal optimaal van wilt genieten, is de kerstmarkt in Bonn een ideale optie.

  Meer info
 • Kerstshopping Amsterdam

  Nederland

  We gaan shoppen bij de Noorderburen! Amsterdam biedt meerdere Kerstmarken waar u langs de kraampjes kan slenteren. Daarnaast is Amsterdam uiteraard ook een fantastische stad om te shoppen in één van de vele winkelstraten van de stad. U vindt er vast en zeker een origineel cadeau voor vrienden en familie.

  Meer info
 • Kerstshopping Keulen 2023

  Duitsland

  De kerstmarkt in Keulen is groots. Op veel pleinen en in de straatjes eromheen in wat te beleven. Het is het decor dat de kerstmarkt van Keulen zo bijzonder maakt. Een plein vol leuke kraampjes en mooie kerstverlichting met op de achtergrond de grootste en meest imposante Dom van Duitsland. Dat moet je echt zien en beleven. 

  We vertrekken dit jaar iets later zodat we de kerstmarkt ook 's avonds in al haar pracht kunnen bewonderen.

  Meer info
 • Kerstmarkt Monchau

  Duitsland

  De Kerstmarkt wordt opgebouwd op het romantische marktplein in het middeleeuwse stadje Monschau met lichtslingers en versierde houten krampjes, verlichte versieringen alsmede kerstdecoraties die gevels van de vakwerkhuizen, de straten, steegjes en bomen opsmukken. De kraampjes staan op de Rurbrug, het marktplein, in de Austraße en achter het Auklooster „ Patere Höffje“en ook op de GERBERPLATZ in de Stadtstraße.

  Meer info