Ontdek onze opstapplaatsen

Nieuwe regeling!   Om ook onze klanten uit Lokeren van dienst te zijn hebben wij voor het komende jaar onze opstapregeling een beetje aangepast. U heeft volgende mogelijkheden om met ons mee op reis te gaan:

busses

De makkelijkste optie is dat u uw wagen GRATIS parkeert op onze afgesloten parking in Sleidinge. U beperkt het tijdsverlies van een ophaalronde en uw wagen staat gedurende de volledige reis veilig op onze parking.
Wij hebben extra opstapplaatsen waar u kan worden opgehaald. Afhankelijk van de route en het aantal inschrijvingen voor deze opstapplaats zal onze autocar u ophalen ofwel zal een extra minibus u ophalen.

Moerbeke: Moerhofstraat 31 (Gratis parking bij De Durme)
Lokeren: Parking Brico (Tweebruggenstraat, tegenover reiskantoor De Durme)
Oostakker: Mediamarkt
Gent: Texaco op het kruispunt van de Oudenaardsesteenweg (N60) en De Pintelaan 

U heeft zelf geen vervoer? Dan halen wij u thuis op en brengen u naar Sleidinge of één van onze opstapplaatsen. U betaalt hiervoor de kleine som van € 10 pp voor de rit heen en terug. Enige voorwaarde is dat u binnen een straal van 25 km van ons kantoor in Lokeren of Sleidinge woont.

 

Omdat we u urenlange ophaalrondes willen besparen, proberen wij onze opstapplaatsen zoveel mogelijk te beperken.  Op die manier kan u ten volle genieten van uw reis.