Ischgl met Sleepliner -  12 januari

Ischgl met Sleepliner -  12 januari

Ervaar het comfort van een slaapbus met échte bedden

1245 Boek nu!

Ervaar het comfort van een échte slaapbus op weg naar Ischgl. Elke passagier beschikt over de luxe van een eigen zetel én een echt bed. Geen ombouw onderweg, gewoon comfortabel slapen wanneer u dan wenst. Relax if you can!

Ischgl is en blijft dé place to be voor de shortski: Wie de sfeer van Ischgl heeft meegemaakt komt gegarandeerd nog terug. Vooral bekend om zijn eindeloze aprés-ski biedt Ischgl vooral ook hypermoderne skiliften die het resultaat zijn van miljoenen die jaarlijks worden geïnvesteerd in de vernieuwing van de infrastructuur. Hiermee wordt duidelijk dat skiën toch de belangrijkste activiteit blijft. De 240 km perfect geprepareerde pistes staan garant voor eindeloos skiplezier.

Uniek aanbod: de dag van vertrek kan u de kamer behouden. Zo kan u de bagage op de kamer laten staan en douchen voor vertrek. Enkel zo kan u zorgeloos genieten van een volledige skidag.

We vertrekken vrijdagavond om 20u op de parking van Weidel Tours richting Ischgl waar we zaterdagmorgen inchecken in ons hotel. We skiën 4 volle dagen en keren terug op dinsdag 19u om zo woensdagmorgen terug thuis te komen.

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen