Ischgl met Sleepliner - niet meer te boeken

Ischgl met Sleepliner - niet meer te boeken

Ervaar het comfort van een slaapbus met échte bedden

995 Boek nu!

Ervaar het comfort van een échte slaapbus. Elke passagier beschikt over de luxe van een eigen zetel én een echt bed. Geen ombouw onderweg, gewoon comfortabel slapen wanneer u dan wenst. Relax if you can!

Het Mekka voor de shortski: de sfeer van Ischgl moet je minstens één maal in je leven meegemaakt hebben. Vooral bekend om zijn eindeloze aprés-ski biedt Ischgl hypermoderne skiliften die het resultaat zijn van 150 miljoen investeringen in de afgelopen 5 jaar. Hiermee wordt duidelijk dat skiën toch de belangrijkste activiteit blijft. Je kan er je benen laten trillen van vermoeidheid op de 240 km schitterende pistes of de uitdaging aangaan op de Eleven: 11 km onafgebroken skiën! We logeren in het moderne Wellnesshotel Mallaun dat ons naast een heerlijke keuken ook 250 m² aan wellness biedt. Een shortski voor levensgenieters!

We vertrekken maandagavond om 20u op de parking van Weidel Tours richting See waar we dinsdagmorgen inchecken in Wellnesshotel Mallaun. We skiën 5 volle dagen en keren terug op zaterdag 19u om zo zondagmorgen terug thuis te komen. Bij aankomst op dinsdag worden we ontvangen met een volledig ontbijt in het hotel. We sluiten onze skireis af met een maaltijd in het hotel alvorens we de terugreis aanvatten.

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen