Shortski Auffach

Shortski Auffach

Oostenrijk

680 Boek nu!

We logeren in hotel Auffacherhof, toplocatie direct aan de Schatzbergbahn.

Het jongste skigebied van Tirol, sinds 2012 zijn namelijk de skigebieden van Alpbachtal en Wildschönau met elkaar verbonden, daarmee ging een lang gekoesterde wens in vervulling want door deze hypermoderne acht-persoons gondellift ontstond één van de tien grootste skigebieden in Tirol.
Niet alleen de uitstekende verbindingsbaan is uniek ook de kwaliteit en de innovatie in het ontwikkeling van het skitoerisme hebben in het skigebied een vogelvlucht genomen.
Niet alleen de uitstekende verbindingsbaan is uniek ook de kwaliteit en de innovatie in het ontwikkeling van het ski-toerisme hebben in het skigebied een vogelvlucht genomen. Voor het skiseizoen 2016/2017 is onder andere geïnvesteerd in verbeterde pistes Dankzij de moderne kunstsneeuw installaties een kunstmatig meer is het gebied de gehele winter sneeuwzeker. Voor 2017/2018 staat de modernisering van de Schatzbergbahn in de planing, deze oude gondelbaan wordt vervangen door een hypermoderne 8-persoonsgondelbaan en daarmee is ook gelijk de capaciteit van de Schatzbergbahn bijna verdubbeld.
Nieuw in 2017/2018
Het had wat voeten in aarde, echter vanaf het skiseizoen 2017/2018 kun je gebruik maken van de nieuwe gondelbaan in Auffach. De oude Schatzbergbahn heeft plaats gemaakt voor een hypermoderne 8 persoons gondelbaan welke een stuk sneller is. Niet alleen sneller ook de capaciteit is verdubbeld.  Dat scheelt tijdens de drukke dagen lang wachten. In totaal is er ruim 18 miljoen euro geïnvesteerd in deze nieuwe gondel.
In Alpbach is bij de Wiedersbergerhorn een rodelbaan gebouwd, deze snelle moderne rodelbaan op een rails is één van de snelste van Oostenrijk en is praktisch het hele jaar open.

    Vul je gegevens in
    Persoon toevoegen